Lembaga Pengarah

Mohd Jaferi

Pengarah Eksekutif (Executive Director) adalah merangkap Pengarah Perhubungan dan Pembangunan Perniagaan (Relationship & Business Development Director) yang mempunyai pengalaman melebihi 10 tahun dalam bidang hartanah. Beliau juga mempunyai pengalaman dalam bidang perkongsian ilmu hartanah sebagai motivator dan tutor. 

Berbekalkan ilmu pengetahuan dan pengalaman, beliau bertanggungjawab untuk menjadi tunggak dalam Syarikat ini dari segi aspek penjualan, kewangan dan operasi Syarikat. 

Azlan Ahmi

Pengarah Komunikasi dan Multimedia (Multimedia & Communication Director) yang mempunyai pengalaman melebihi 10 tahun dalam bidang komputer dan IT. 

 Berbekalkan ilmu pengetahuan dan pengalaman, beliau bertanggungjawab untuk menjalankan hal-hal pemasaran dan jualan di media massa. 

Lily Suria

Pengarah Pengurusan & Sumber Manusia (Management & Human Resource Director) yang mempunyai pengalaman melebihi 10 tahun dalam bidang pengurusan syarikat. 

Berbekalkan ilmu pengetahuan dan pengalaman, beliau bertanggungjawab untuk mengurus tadbir kewangan dan pengurusan sumber manusia.